Η Intelus, που ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της Microsoft & Salesforce, αντιμετωπίζει το No-Code AI

Η Intelus, που ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της Microsoft & Salesforce, αντιμετωπίζει το No-Code AI

8 Dezember 2021 0 Von admin

Η Intelus αναδύθηκε από το stealth, φιλοξενώντας μια ανοιχτή beta για εταιρείες που ενδιαφέρονται για την πλατφόρμα Machine Teaching χωρίς κώδικα.

Τα μεγάλα δεδομένα έχουν γίνει ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σύγχρονων επιχειρήσεων, με εταιρείες όλων των μεγεθών να βασίζονται σε δεδομένα για τη λήψη αποφάσεων, την προσέγγιση νέων πελατών και τη διατήρηση των υπαρχόντων. Δυστυχώς, η χρήση δεδομένων μπορεί να είναι μια πρόκληση και στα δύο άκρα του φάσματος. Οι μικρές εταιρείες δεν έχουν συχνά τα σύνολα δεδομένων που χρειάζονται ή την ικανότητα επεξεργασίας για να τα χρησιμοποιήσουν, ενώ οι μεγάλες εταιρείες αγωνίζονται να κλιμακώσουν και να ανταποκριθούν στα δεδομένα που διαθέτουν.

Η πλατφόρμα SaaS Duet της Intelus έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα. Με ιδρυτές που προηγουμένως υπηρέτησαν ως στελέχη της Microsoft και της Salesforce, η εταιρεία διαθέτει την απαραίτητη γενεαλογία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

«Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα και να επαναφέρουμε τη δύναμη των δεδομένων στα χέρια των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των ειδικών του τομέα», δήλωσε ο Patrice Simard, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Intelus. «Την τελευταία δεκαετία, οι οργανισμοί βρίσκονται στο έλεος των ειδικών. Είναι μια κατάσταση που εμποδίζει τις μικρότερες εταιρείες από τον ανταγωνισμό και εμποδίζει την καινοτομία σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπου η υπάρχουσα τεχνολογία τοποθετείται πριν από τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις».

«Το κόστος και η πολυπλοκότητα της μηχανικής μάθησης είναι εδώ και πολύ καιρό ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για τις περισσότερες επιχειρήσεις», δήλωσε ο Gary Flake, πρώην CTO Search & Data Science, Salesforce. «Η Intelus κάνει δυνατό ένα νέο παράδειγμα με τη μηχανική διδασκαλία, ένα πλαίσιο που εκδημοκρατίζει τη μηχανική μάθηση δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να διδάσκει, να δοκιμάζει και να αναπτύσσει μοντέλα αιχμής χωρίς κώδικα, χωρίς υλικό, χαμηλή πολυπλοκότητα και χαμηλό κόστος. ”

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εγγραφείτε για την beta εδώ.