Η Verizon και η Google Cloud συνεργάζονται για να προσφέρουν 5G Mobile Edge Computing

Η Verizon και η Google Cloud συνεργάζονται για να προσφέρουν 5G Mobile Edge Computing

17 Dezember 2021 0 Von admin

Η Verizon και το Google Cloud συνεργάζονται για να προσφέρουν στους πελάτες τους υπολογιστές αιχμής για κινητά 5G.

Το Edge Computing είναι ένας από τους τομείς στους οποίους το 5G είναι έτοιμο να έχει σημαντικό αντίκτυπο. Χάρη στην ταχύτητα του 5G, οι συσκευές θα μπορούν να επεξεργάζονται δεδομένα πιο αποτελεσματικά, σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα βοηθήσει στην τροφοδοσία μιας νέας γενιάς αυτόνομων οχημάτων, ρομποτικής, εργοστασιακών αυτοματισμών και πολλά άλλα.

Η Verizon και το Google Cloud συνεργάζονται για να συνδυάσουν τις υπηρεσίες υπολογισμού και αποθήκευσης της Google με τις υπηρεσίες On Site 5G και 5G Edge της Verizon.

«Δουλεύοντας με συνεργάτες όπως το Google Cloud και η Ericsson, χτίζουμε το υπολογιστικό οικοσύστημα αιχμής 5G που θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους να επωφεληθούν από την ύπαρξη ενός πλήρως αποκλειστικού ιδιωτικού δικτύου και αιχμής υπολογιστικής υποδομής», δήλωσε η Rima Qureshi, Chief Strategy. Αξιωματικός της Verizon. «Το 5G Edge με το Google Distributed Cloud Edge θα δώσει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να συνδέονται και να διαχειρίζονται μια ευρεία γκάμα συσκευών σε κλίμακα και ταχύτητα, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικά ασφαλή συνδεσιμότητα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Αυτό θα επιτρέψει στις εταιρείες να ξεκλειδώσουν μεγαλύτερη αξία από τα δεδομένα και να ενεργοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές που περιλαμβάνουν όραση υπολογιστή, επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα και μηχανική μάθηση».

«Μέσω της υποδομής μας σε κλίμακα πλανήτη και της τεχνογνωσίας μας στην ανάλυση δεδομένων, την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση, το Google Cloud επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και εφαρμογών», δήλωσε ο Thomas Kurian, Διευθύνων Σύμβουλος της Google Cloud. «Με τη μεταφορά πληροφοριών από τα κέντρα δεδομένων στην άκρη του δικτύου, το Verizon 5G Edge με το Google Distributed Cloud Edge θα επιτρέψει στους πελάτες να δημιουργήσουν νέες λύσεις αιχμής μεταξύ του κλάδου, να ξεκλειδώσουν νέα μοντέλα εσόδων και να μεταμορφώσουν την επόμενη γενιά εμπειριών πελατών – από την τεχνητή νοημοσύνη λειτουργίες στο κατάστημα για τη ζωντανή διαχείριση αποθεμάτων στο εργοστάσιο, οι δυνατότητες καλύπτουν πολλές βιομηχανίες.“