Θέλετε να εκκινήσετε από απόσταση την Toyota σας;  Θα χρειαστεί να πληρώσετε μια συνδρομή

Θέλετε να εκκινήσετε από απόσταση την Toyota σας; Θα χρειαστεί να πληρώσετε μια συνδρομή

13 Dezember 2021 0 Von admin

Η Toyota αποκάλυψε ότι οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος συνδρομής για να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία απομακρυσμένης εκκίνησης των μπρελόκ τους.

Η απομακρυσμένη εκκίνηση είναι μια δημοφιλής πρόσθετη λειτουργία για πολλά οχήματα και μπορεί να σώσει τη ζωή σε κρύο ή εξαιρετικά ζεστό καιρό. Δυστυχώς, οι πελάτες της Toyota που νόμιζαν ότι τα οχήματά τους ήρθαν με απομακρυσμένη εκκίνηση αντιμετωπίζουν μια μικρή έκπληξη: Θα χρειαστεί να πληρώσουν ένα τέλος συνδρομής για να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν.

Οι υπηρεσίες που βασίζονται σε συνδρομές έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλείς στον κλάδο της τεχνολογίας, με όλους, από παρόχους εταιρικού λογισμικού έως δημιουργούς shareware, να επιλέγουν το μοντέλο αδειοδότησης. Αυτό το μοντέλο φαίνεται να ανοίγει το δρόμο του στην αυτοκινητοβιομηχανία, με τους κατασκευαστές πολυτελείας να στρέφονται σε συνδρομές για να ξεκλειδώσουν χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας.

Σε μια σειρά γεγονότων, ωστόσο, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο φαίνεται να υιοθετεί επίσης υπηρεσίες που βασίζονται σε συνδρομές. Σύμφωνα με Βόλτα με αυτοκίνητο, 2018 και μεταγενέστερα μοντέλα Toyota με μπρελόκ που περιλαμβάνει απομακρυσμένη εκκίνηση θα απαιτούν συνδρομή Remote Connect για να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Εάν περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες υιοθετήσουν τη θέση της Toyota, είναι ασφαλές στοίχημα ότι η ζήτηση για κιτ απομακρυσμένης εκκίνησης μετά την αγορά θα εκτοξευθεί στα ύψη.