Μην παραπλανηθείτε όταν προμηθεύεστε τα PCB σας από την Κίνα

Μην παραπλανηθείτε όταν προμηθεύεστε τα PCB σας από την Κίνα

20 Dezember 2021 0 Von admin

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για PCB με τον πολλαπλασιασμό του ηλεκτρονικού εξοπλισμού και του ηλεκτρικού εξοπλισμού που χρησιμοποιεί PCB. Καθώς η ζήτηση αυξάνεται, το κόστος παραγωγής PCB αυξάνεται επίσης. Οι εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού θεωρούν ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστος των PCB. Επομένως, οι πελάτες αναζητούν συνεχώς τις πιο αξιόπιστες στρατηγικές προμήθειας που θα τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ένα από τα σημαντικά μέτρα που λαμβάνουν οι πελάτες όσον αφορά την προμήθεια PCB είναι να αναζητήσουν κατασκευαστές στους πιο δημοφιλείς κόμβους προμήθειας PCB όπως η Κίνα. Αυτός είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων και εάν και εσείς έχετε την τάση να προμηθεύεστε τα PCB σας από εταιρείες κατασκευής PCB της Κίνας, τότε είναι σημαντικό να μην παραπλανηθείτε με κανέναν τρόπο. Συχνά οι πελάτες που προσπαθούν να προμηθευτούν τα PCB τους από τους κατασκευαστές PCB της Κίνας συχνά δέχονται απάτη. Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε επίσης να αγνοήσουμε το γεγονός ότι εκατοντάδες πελάτες προμηθεύονται τα PCB τους από την Κίνα με τον πιο απροβλημάτιστο τρόπο. Επομένως, εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τις σωστές επιλογές όταν επιλέγετε τον προμηθευτή PCB της Κίνας. Μην παραπλανηθείτε όταν προμηθεύεστε τα PCB.

Θα πρέπει να γνωρίζετε να διακρίνετε έναν προμηθευτή PCB με τη δική του μονάδα παραγωγής και έναν προμηθευτή PCB χωρίς εγκατάσταση κατασκευής. Δεν έχει κάθε προμηθευτής που συναντάτε στη βιομηχανία τη δική του μονάδα παραγωγής. Πολλοί από αυτούς τους προμηθευτές ενεργούν ως μεσάζοντες και προμηθεύονται τα PCB για τους πελάτες τους από τρίτους κατασκευαστές. Πρέπει να μείνετε μακριά από τέτοιους προμηθευτές και να αναζητήσετε έναν κατασκευαστή PCB που κατασκευάζει τα PCB στη δική του εγκατάσταση. Εδώ παραπλανούνται οι περισσότεροι πελάτες. Δεν αφιερώνουν χρόνο για να ελέγξουν τις πραγματικές δυνατότητες των προμηθευτών τους και αντ‘ αυτού απλώς επικεντρώνονται στις προσφορές PCB που λαμβάνουν από τους προμηθευτές τους.

Ορισμένοι από αυτούς τους κατασκευαστές θα μπορούσαν επίσης να σας παραπλανήσουν όταν πρόκειται για τις προθεσμίες παράδοσης. Θα συμφωνήσουν με το χρονοδιάγραμμα παράδοσης που ζητάτε, αλλά όταν πρόκειται για την πραγματική παράδοση των παραγγελιών, θα καθυστερήσουν την παράδοση αρκετές εβδομάδες. Όταν τύχει να ασχοληθείς με τέτοιες εταιρείες, ο κύκλος παραγωγής σου θα διαταραχθεί εντελώς. Θα είχατε προγραμματίσει τον κύκλο παραγωγής σας με βάση τις προθεσμίες παράδοσης που έχει συμφωνήσει ο κατασκευαστής σας. Εάν δεν τηρήσουν αυτές τις προθεσμίες, τότε δεν θα μπορείτε να τηρήσετε τις δεσμεύσεις σας προς τους προμηθευτές σας.

Αρχικά, μπορεί να χρειαστεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τέτοιες παραπλανητικές καταστάσεις και να επιτρέψετε να ελέγξετε προσεκτικά και να ελέγξετε πολλές εταιρείες και να ελέγξετε τα διαπιστευτήριά τους πριν υποβάλετε την παραγγελία σας. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές PCB στην Κίνα με τεράστια εμπειρία και καλή φήμη. Μάθετε να εντοπίζετε τέτοιους κατασκευαστές και στείλτε τις απαιτήσεις σας σε τέτοιες εταιρείες. Θα πρέπει να έχετε τον έλεγχο ολόκληρου του κύκλου κατασκευής PCB μόνο τότε θα μπορείτε να ακολουθείτε με επιτυχία το δικό σας ημερολόγιο παραγωγής και να παραδίδετε τις παραγγελίες σας στους πελάτες εγκαίρως.

ChinaPCBOne Technology LTD. είναι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου για το China PCB. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες, για Κατασκευαστής PCB.