Πώς το PayPal αυξάνει τις μετατροπές για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου

Πώς το PayPal αυξάνει τις μετατροπές για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου

1 Januar 2022 0 Von admin

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές αγορές από την πλευρά των καταναλωτών, γνωρίζετε ότι το PayPal επιτρέπει στους αγοραστές να διαχειρίζονται και να μετακινούν εύκολα χρήματα στο διαδίκτυο. Και αν έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, γνωρίζετε ότι το PayPal μπορεί να είναι μια γρήγορη, βολική επιλογή πληρωμής για πιθανούς πελάτες. Ωστόσο, μπορεί να μην πιστεύετε ότι έχετε τον όγκο πωλήσεων για να εγγυηθείτε τις χρεώσεις συναλλαγών που συνοδεύουν έναν επαγγελματικό λογαριασμό PayPal.

Αλλά αν πουλάτε οτιδήποτε στο διαδίκτυο, γνωρίζετε ότι τα ποσοστά μετατροπών θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησής σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ορισμένοι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής και πωλητές ζουν και αναπνέουν με αυτήν τη μέτρηση και χιλιάδες άρθρα υπάρχουν στο διαδίκτυο για να βοηθήσουν τους διαδικτυακούς εμπόρους να προσπαθήσουν να τη βελτιστοποιήσουν. Ευτυχώς, η προσθήκη ενός γνωστού παρόχου πληρωμών όπως το PayPal στην εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς μπορεί να είναι αποτελεσματική βοηθώντας τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπών. Εξετάστε τα ακόλουθα ευρήματα από αυτή τη μελέτη της Nielsen:

  • Στο σημείο αγοράς, το PayPal μετατρέπεται κατά 28% υψηλότερα στο ταμείο
  • Η ενσωμάτωση του PayPal έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες μέσες τιμές παραγγελιών
  • Όταν κάνουν check out με το PayPal, οι καταναλωτές έχουν 13% περισσότερες πιθανότητες να κάνουν επαναλαμβανόμενες αγορές από τον ίδιο έμπορο
  • Το PayPal οδηγεί σε αύξηση του NPS κατά μέσο όρο 8 πόντους

Πώς επιτυγχάνονται αυτά τα αποτελέσματα; Διαβάστε παρακάτω για τρεις τρόπους με τους οποίους το PayPal βοηθά στην αύξηση των ποσοστών μετατροπών για τους κατόχους ηλεκτρονικών καταστημάτων.

1. Το PayPal απλοποιεί την εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς για τους πελάτες.

Όπως εκτιμάται από το Baymard Institute, το Το μέσο ποσοστό εγκατάλειψης καλαθιού είναι 69,8%. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν 3 στους 4 αγοραστές που ξεκινούν την εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πιθανότατα θα εγκαταλείψουν το καλάθι τους αντί να ολοκληρώσουν μια αγορά. Υπάρχουν άπειροι λόγοι για τους οποίους ένας αγοραστής μπορεί να κρυώσει, αλλά η ουσία είναι ότι όσο περισσότερα κλικ και πατήματα πλήκτρων χρειάζονται για να το ελέγξουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες δίνετε στους αγοραστές να αλλάξουν γνώμη.

Το PayPal επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς συμπληρώνοντας αυτόματα τις πληροφορίες αποστολής και χρέωσης, εξαλείφοντας τα κρίσιμα κλικ και τα πλήκτρα από τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Ένας χρήστης του PayPal εισάγει αυτά τα δεδομένα μία φορά όταν δημιουργεί ένα προφίλ PayPal και δεν χρειάζεται ποτέ να τα εισαγάγει ξανά, ανεξάρτητα από το ηλεκτρονικό κατάστημα που ψωνίζει. Η εξοικονόμηση αυτού του πολύτιμου χρόνου μπορεί να κάνει την απόφαση να αγοράσουν γρήγορα και εύκολα για τους online αγοραστές.

2. Το PayPal προσφέρει στους πελάτες ευέλικτες επιλογές πληρωμής.

Το PayPal έχει αναπτυχθεί εκθετικά από την αρχή του. Αρχικά απλώς ένας πάροχος υπηρεσιών ψηφιακού πορτοφολιού, το PayPal προσφέρει τώρα μια μεγάλη ποικιλία επιλογών πληρωμής που μπορούν να προσφέρουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στους πελάτες τους (ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία της επιχείρησης). Οι πελάτες που συναντώνται με διάφορους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής είναι πιο πιθανό να κάνουν μετατροπή—στην πραγματικότητα, 56% των καταναλωτών αναμένω μια ποικιλία επιλογών πληρωμής στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.

Όταν το PayPal ενσωματώνεται στην εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία επιλογών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου τυχόν υπάρχοντος υπολοίπου στον λογαριασμό τους με PayPal, κύριες χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, πληρωμές με δόσεις και άλλα, ανάλογα με τις προσφορές του PayPal στη γεωγραφική τοποθεσία της επιχείρησης . Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλες τις διαφορετικές επιλογές πληρωμής και τους περιορισμούς του PayPal την ιστοσελίδα τους.

3. Το PayPal προσφέρει στους καταναλωτές μια αίσθηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Εκτός από την ταχύτητα, την απλότητα και την προσβασιμότητα, το PayPal παρέχει επίσης στους αγοραστές εμπιστοσύνη στις αγορές τους παρέχοντάς τους έναν αξιόπιστο, αξιόπιστο τρόπο πληρωμής. Το PayPal υπάρχει από το 1998 και είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στις πληρωμές.

Με άλλα λόγια, όταν οι αγοραστές βλέπουν το PayPal, μπορούν να αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς. Δεδομένου ότι το άγχος αγοράς μπορεί να είναι ένα μόνιμο εμπόδιο για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις που πρέπει να ξεπεράσουν, η χρήση του PayPal είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαβεβαιώσετε τους αγοραστές ότι το ταμείο τους είναι ασφαλές, δίνοντάς τους αυτοπεποίθηση για αγορές από ένα κατάστημα που δεν έχουν αγοράσει στο παρελθόν.

Συμπερασματικά

Η ενεργοποίηση του PayPal ως επιλογής πληρωμής στην εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς του αγοραστή σας μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των μετατροπών για την επιχείρησή σας, κάνοντας την εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς γρήγορη, απλή και ασφαλή. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συγκεκριμένες προσφορές και τις δηλώσεις αποποίησης ευθυνών του PayPal που ενδέχεται να ισχύουν για την επιχείρησή σας εδώ.

Ενδιαφέρεστε να προσθέσετε τη σουίτα τρόπων πληρωμής του PayPal στο κατάστημά σας Volusion; Ολοκλήρωση παραγγελίας αυτή η σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα του PayPal και τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι Volusion VOLT, καθώς και οι έμποροι Volusion που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Premium Checkout, μπορούν να συνδέσουν τον επιχειρηματικό λογαριασμό PayPal στο κατάστημά τους.