Συμβουλές συντήρησης βιομηχανικής ραπτομηχανής που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσουν όλοι

Συμβουλές συντήρησης βιομηχανικής ραπτομηχανής που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσουν όλοι

18 Dezember 2021 0 Von admin

Η Αυστραλία έχει μια εξαιρετικά προσοδοφόρα βιομηχανία μόδας και κλωστοϋφαντουργίας. Σύμφωνα με έκθεση του Fibre2Fashion, η βιομηχανία συνεισέφερε πάνω από 27,2 δισεκατομμύρια δολάρια στη συνολική οικονομία της χώρας από το 2020 έως τις αρχές του 2021. Παρείχε επίσης θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 480.000 Αυστραλούς, υψηλότερα από άλλες εξέχουσες βιομηχανίες όπως η εξόρυξη, οι τέχνες και η αναψυχή. Αυτοί οι αριθμοί συνέβαλαν επίσης στην απόκτηση του βιομηχανικές ραπτομηχανές στην Αυστραλία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενδυμάτων και άλλων κομματιών μόδας.

Οι βιομηχανικές ραπτομηχανές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας όλων των εργοστασίων ενδυμάτων της χώρας. Χωρίς αυτό, τα εργοστάσια θα δυσκολευτούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση για τα προϊόντα τους. Ακολουθούν αρκετές κρίσιμες συμβουλές συντήρησης που πρέπει να έχετε υπόψη σας για να διασφαλίσετε ότι όλα τα ράψιμο οι μηχανές στο εργοστάσιό σας θα έχουν πάντα κορυφαίο σχήμα.

Συμβουλή συντήρησης #1: Διατηρήστε την περιοχή της μπομπίνας καθαρή

Ένα από τα πιο αξιόπιστα κόλπα για να διατηρήσετε τη βιομηχανική ραπτομηχανή στην καλύτερη κατάστασή της είναι να αποτρέψετε τη συσσώρευση χνούδι και βρωμιάς από γρανάζια. Είναι δυνατό διατηρώντας την περιοχή της μπομπίνας τακτοποιημένη.

Μπορείτε να καθαρίσετε αυτό το τμήμα της βιομηχανικής ραπτομηχανής ανασηκώνοντάς το και θέτοντάς το σε λειτουργία ανάπαυσης. Στη συνέχεια, πρέπει να επιθεωρήσετε τη μπομπίνα για να δείτε εάν υπάρχουν εναποθέσεις χνούδι ή νήματος. Πρέπει επίσης να σκουπίσετε ολόκληρο το δίσκο μασούρι και να απαλλαγείτε από όλα τα υπολείμματα που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η διαδικασία μπορεί να απαιτεί μια βούρτσα με χνούδι για να καθαρίσετε καλά τη μπομπίνα και την περιοχή γύρω από αυτήν. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αφαιρέσετε το γράσο, καθώς είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε σωστά το μηχάνημα.

Συμβουλή συντήρησης #2: Λιπάνετε το μηχάνημα τακτικά

Οι κατασκευαστές βιομηχανικών ραπτομηχανών στην Αυστραλία συχνά συνιστούν να λιώνετε τη μηχανή καθημερινά, ειδικά εάν τη χρησιμοποιείτε για την παραγωγή μεγάλου όγκου προϊόντων ένδυσης.

Πριν όμως λαδώσετε το μηχάνημα, πρέπει πάντα να ελέγχετε το λάδι που θα χρησιμοποιήσετε για να μην αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το λάδι δεν περιέχει λάσπη και ιζήματα ή ότι έχει αλλαγές χρώματος. Πρέπει επίσης να παρατηρήσετε εάν αναδύονται περίεργες μυρωδιές από το λάδι, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε εάν εξακολουθεί να είναι ιδανικό για χρήση στο μηχάνημά σας.

Συμβουλή συντήρησης #3: Καθαρίστε την πλάκα του λαιμού

Δεδομένου ότι κάθε σημείο της βιομηχανικής μηχανής χρειάζεται εντατικό καθαρισμό, πρέπει επίσης να αφαιρέσετε την πλάκα του λαιμού της μηχανής για να εξαφανίσετε το χνούδι που έχει παγιδευτεί στη μέση των σκύλων τροφοδοσίας.

Αυτό το μέρος του μηχανήματος μπορεί να είναι λίγο σφιχτό αν κάνετε τον καθαρισμό για πρώτη φορά. Μόλις όμως καταφέρετε να βγάλετε τις βίδες, μπορείτε να ξεκινήσετε να αφαιρείτε την πλάκα για να ξεσκονίσετε σωστά την περιοχή. Ωστόσο, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσει χνούδι ή άλλα υπολείμματα στη λεκάνη λαδιού για να μην επηρεάσει τις λειτουργίες του μηχανήματος.

Συμβουλή συντήρησης #4: Φορέστε ένα κάλυμμα για τη σκόνη

Βεβαιωθείτε ότι δεν θα συσσωρευτεί σκόνη και άλλη βρωμιά στο μηχάνημά σας καλύπτοντάς το με κάλυμμα σκόνης όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Το κάλυμμα σκόνης θα αποτρέψει επίσης τα παράσιτα και τα τρωκτικά από το να μολύνουν το μηχάνημά σας και να ροκανίζουν τα ζωτικά του μέρη.

Η σωστή φροντίδα της βιομηχανικής ραπτομηχανής σας θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να δημιουργήσετε τα προϊόντα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα βοηθούσε επίσης να ελέγχεται το μηχάνημα από έναν επαγγελματία πάροχο υπηρεσιών τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνει στην καλύτερη κατάστασή του.